Emily Burghelea, însărcinată în șapte luni! Prima imagine cu burtica de graviduță FOTO

Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la Acces Direct, este însărcinată în șapte luni. Ea a ținut totul secret față de ochii curioșilor, până când nu a mai putut ascunde burtica. De curând, Emily Burghelea a postat prima fotografie în rol de graviduță.

   

Emily Burghelea, însărcinată în șapte luni! Prima imagine cu burtica
Începutul de an vine cu surprize în lumea mondenă! Emily Burghelea va deveni mamă! Ea este însărcinată în șapte luni și a ținut totul secret până acum. Cum nu a mai putut ascunde acest lucru, de curând Emily a postat și prima fotografie cu burtica de graviduță, transmite kanald.ro


Vestea sarcinii a fost dată în cadrul emisiunii ”Teo Show”. Emily Burghelea a apărut alături de soțul ei, Andrei, cu care s-a căsătorit, în urmă cu câteva luni, într-o ceremonie strânsă, tot departe de ochii presei. Fosta asistentă TV a mărturisit că a aflat că va avea un copil în timp ce curăța creveți.

„De sapte luni de zile ascundem aceste secret. Eram în live pe YouTube, curățam creveți și mi s-a făcut rău, eu nu știam că sunt însărcinată. Prietena mea m-a întrebat dacă sunt însărcinată. Apoi mi-am făcut testul și a fost pozitiv”, a declarat Emily Burghelea la „Teo Show”.


Ce sex are copilul lui Emily Burghelea
Emily Burghelea a dezvăluit că nu cunoaște sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume. Ea și soțul ei vor să aibă parte de o surpriză.

”E ceva foarte emoționant, ce nu pot descrie. Nu știm dacă e băiețel sau fetiță, am vrea să fie surpriză, dar ne-am gândit că ar trebui să știm totuși ce e ca să ne putem pregăti”, a mai spus fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”