Elimina alunitele prin utilizarea acestui ingredient simplu!

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii despre alunite este acela ca ele sunt adunaturi mici ale pielii.Expertii medicali din toata lumea spun ca acestea sunt mici tumori beningne a tesutului conjuctiv.

   

De asemenea ele sunt cunoscute si sub numele de fibrom si pot avea culoarea pielii naostre sau mai inchisa. Aceste fibroame nu sunt maligne dar ele pot sa creasca si sa devinde mult mai vizibile si uneori creeaza o problema estetica.
Ele pot aparea pe subsori, pe gat, zona sanilor, inghinala, pleoape, fata si stomac. Multi experti sustin ca obezitatea si genetica pot fi unele dintre factorii care le determina aparitia.

Cu toate acestea nu trebuie sa va faceti griji deoarece le puteti elimina cu orice procedura chirurgicala. Uneori daca le aveti intr-o zona si simtiti durere, le puteti masa cu otet de mere pentru a calma durerile.

Dar niciodata nu trebuie folosit otet de mere in cazul in care alunitele se afla in jurul ochilor.

De asemenea specialistii au declarat ca poti elimina aceste alunite daca va tratati cu otet de mere regulat. Pentru inceput trebuie sa clatiti zona din jurul alunitelor folosind apa si sapun si apoi sa tamponati cu un discm din bumbac imbibat in otet alunitele.

Faceti acest tratament de 3 ori pe zi pe o perioada de o saptamana si veti vedea rezultatele. De asemenea mai este recomandata planta Aloe Vera sau galbenele pentru a nu lasa cicatrici in urma lor. In cazul in care simtiti efecte negative in urma acestui tratament, trebuie sa vizitati medicul pentru un consult.