Elevă de 10 la Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir. “Păcat că acești copii sunt nevoiți să părăsească țara”

Alina Gheorghe este una dintre elevele care au terminat Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir din Breaza cu o medie excelentă.

   

Alina Gheorghe a studiat la Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir din Breaza, iar anul acesta și-a încheiat studiile de liceu cu o medie extraordinar de bună.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale, Alina Gheorghe este elogiată pentru rezultatele sale extraordinare.


“Elevă de 10! Eleva plutonier major Alina Gheorghe, din Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, a terminat cei patru ani de liceu cu media generală 9,98 și a reuşit ca în ultimii trei ani de şcoală să aibă doar medii de zece.

Felicitări pentru performanță și succes în continuare!”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Internauții au reacționat imediat, luând în discuție viitorul elevilor performanți din România.

“Felicitări! Păcat că acești copii de 10 sunt nevoiți să părăsească țara sau, și mai rău, sunt nevoiți să apere o Românie care nu mai este a românilor”, “Acești copii sunt viitorii comandanți ai Armatei Române și nu își vor părăsi țara niciodată, decât sporadic, ca să își aprofundeze studiile la cele mai puternice academii militare. Se vor întoarce acasă să conducă și să-și apere țara dacă va fi nevoie… Fiindcă ei sunt militari de 14 ani și așa vor rămâne tot restul vieții! ce se întâmplă acum în țară este vremelnic… copiii ăștia sunt viitorul”, “Ca români, suntem mândri de asemenea elevi și militari!”, au fost câteva dintre mesajele internauților.