El este unul dintre cei mai temuti criminali in viata! Ce a facut acest barbat inainte de a fi inchis intr-o inchisoare din Siberia

Inchisorile din Rusia sunt faimoase ca fiind unele dintre cele mai dure din lume. Puscaria „Delfinul Negru” este insa mai mult decat o astfel de inchisoare periculoasa. E o fortareata care adaposteste criminali brutali, canibali si teroristi.

   

Inchisoarea „Black Dolphin”, situatia la granita Rusiei cu Kazakhstan, adaposteste criminali in serie, canibali si teroristi.
Gardienii spun ca singura posibilitate de a evada de acolo este aceea de a…muri.

In corpul cel mai securizat al cladirii se afla circa 700 de condamnati, paziti de gardieni inarmati cu arme automate, 24 din 24 de ore.

Cei 700 de condamnati ar fi ucis in libertate circa 3.500 de oameni. Asta inseamna ca un condamnat de acolo a ucis in medie 5 oameni.

Unul dintre condamnati, Vladimir Nikolayev, a fost condamnat pentru canibalism. Acesta si-a mancat o parte din victima, iar restul corpului l-a gatit si l-a dat familiei victimei. Nikolayev este unul dintre cei mai cunoscuti ucigasi din lume.