El este Ionuț, tânărul din Botoșani ucis de propria mamă. Visa să devină fotbalist

Tragedie la Săveni, în județul Botoșani. Un tânăr de numai 17 ani a fost ucis… de propria mamă. Băiatul de 17 ani era fotbalist, legitimat la AS Unirea Săveni.

   

Ionuț Nichifor a avut parte de un sfârșit cumplit. A murit înjunghiat de propria mamă, luni dimineața, iar toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc. Nimeni nu și-ar fi imaginat că se poate ajunge într-o astfel de situație care să se finalizeze cu o crimă. Oamenilor din localitate nu le vine să creadă că o mamă a putut să își omoare propriul copil. Ionuț visa să devină un mare fotbalist. Juca fotbal la AS Unirea Săveni și era elev la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din Botoşani. „Era un băiat liniştit, nu se ţinea de distracţii, cum este tineretul de azi. El era mai tăcut, mai retras, aşa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat”, a spus Valentin Livadariu, antrenorul lui Ionuț, conform botosaninews.ro.


Mama lui Ionuț, declarație haluciantă
Mama lui Ionuţ a oferit o mărturie teribilă, de pe patul de spital unde a ajuns. „M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut”, a spus femeia în momentul în care a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati, conform observator.tv.

Liliana Nichifor urmează să fie expertizată pentru a se vedea dacă dacă a avut discernământ la momentul săvârșirii faptei.