El a cerut-o in casatorie, iar ea l-a refuzat. Ce s-a intamplat peste 10 ani

Un tanar s-a indragostit iremediabil de o fata de bani gata. Cei doi s-au vazut de cateva ori pana cand ea a aflat ca barbatul cu care iese in oras nu provine dintr-o familie instarita. Intrucat relatia lor devenea tot mai serioasa, el a cerut-o in casatorie.

   

I-a refuzat cererea in casatorie pentru ca era sarac
„Ce castigi tu intr-o luna eu cheltui intr-o zi. Cum te-ai gandit sa ma ceri de nevasta? Uita-ma si cauta-ti o femeie care sa isi permita sa traiasca in saracie cu tine”, a fost raspunsul tinerei pentru indragostit.

Cu inima ranita, barbatul a plecat de langa ea si i-a urat numai bine in viata. Timp de 10 ani nu a putut s-o uite. La un moment dat, cei doi s-au intalnit intr-un centru comercial, iar femeia bogata l-a abordat. L-a recunoscut usor caci era neschimbat: „M-am casatorit cu un tip care castiga 15.700 de dolari pe luna.

Puteai castiga mai mult?”. Femeia avea o rautate de nedescris, iar tanarul de altadata, care intre timp a devenit un barbat in toata firea, continua sa suspine in sufletul tau, dar de data aceasta ii era mai mult mila de ea decat de el.

Sotul femeii se apropie de cei doi si il saluta pe tanarul indragostit: „Buna ziua. Vad ca o cunoasteti pe sotia mea”. Barbatul, bine educat, i-a raspuns: „Buna ziua, ma numesc Carter”.
Barbatul femeii i s-a adresat apoi sotiei sale: ‘Draga mea, vreau sa ti-l prezint pe seful meu. El e responsabilul pentru proiectul de 100 de milioane de dolari la care lucrez”. Femeia se uita in stanga si in dreapta, dar nu vedea pe nimeni.