EA va fi femeia anului 2019. Această ZODIE va străluci că un diamant şi va reuşi tot ceea ce îşi va propune: dragoste şi cuplu, bani şi carieră, casă şi familie!

Dacă până acum lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit, a venit momentul ca soarele să strălucească şi pe strada sa.

   

Dragoste şi cuplu:
Aceste sectoare de viaţă se anunţă a fi unele destul de active în 2019, dar mai ales în asociere cu alte domenii, indiciu cum că ceea ce se întâmplă în alte sfere ale existenţei tale poate avea un efect destul de mare asupra felului în care se derulează lucrurile pe plan social şi sentimental. Important este să ai prezenţă de spirit să intervii la timp.

În primul trimestru al anului, atmosfera pe plan amoros este una cât se poate de armonioasă, excepţie făcând luna martie când pot interveni unele tensiuni între tine şi persoana iubită, declanşate cel mai probabil de faptul că există o breşă de comunicare între voi sau poate nu sunteţi cu totul sinceri. Mai bine ar fi să nu vă ascundeţi nimic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, burlacii/ăciţele născuţi/te în acest semn s-ar putea să nu aibă parte de mult succes pe plan amoros şi să nu aibă prea mare noroc în dragoste la mijlocul primăverii acestui an. Cei/le aflaţi/te într-o relaţie de durată pot fi puşi/se în situaţia de a-şi recuceri partenerul.

În al treilea trimestru al anului, revin lucrurile la normal pe plan sentimental, se arată oportunităţi de flirt, se reaprinde scânteia în cuplurile deja consacrate, deci se poate spune că lucrurile încep să se mişte. În iulie însă, se prea poate să se întâmple ceva cu tine pe interior, fapt uşor de observat pentru admiratorii/oarele care îţi dau târcoale.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, comunici bine pe plan emoţional cu persoana iubită, semn că sunteţi racordaţi la aceeaşi frecvenţă interioară şi că vibraţi la unison. Cu toate acestea, este de aşteptat să mai apară încă unele motive de ciondăneală. Dar acestea sunt totuşi sarea şi piperul în cuplu uneori.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, este evident că anul 2019 nu este unul care să te facă să te plictiseşti din punct de vedere amoros. Se întâmplă lucruri pe acest plan, chiar dacă poate nu la viteza la care sperai sau atât de interesant pe cât visai, dar cert este că nu te vei plictisi. Nu uita totuşi să mizezi pe lucruri stabile, care te cultivă.

Bani şi carieră:
Astrele anunţă un 2019 în care volumul de muncă pe care-l depui este în continuare unul destul de mare, iar recompensele sunt, cel puţin după părerea ta, invers proporţionale cu efortul pe care l-ai depus. Cu toate acestea, ţine cont că, deşi există nemulţumiri, te îndrepţi în direcţia cea bună şi faci progrese destul de însemnate însă.

În primul trimestru al anului, în martie, se poate să apară tensiuni în parteneriatul de viaţă şi/sau afaceri cu privire la finanţele câştigate împreună şi/sau deţinute la comun, ceea ce ar putea complica felul în care se desfăşoară lucrurile între tine şi asociaţi şi/sau persoana iubită. Abordaţi această chestiune pe şleau şi se va rezolva cumva.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se întrevede o perioadă de câteva luni în care ţi-ar putea fi dificil să întreţii un ritm de lucru constant şi să fii atent/ă mai multe ore la acelaşi lucru. Dat fiind că randamentul tău nu este unul foarte ridicat, doar exerciţiile de voinţă te pot ajuta să faci faţă provocărilor.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie încolo, îţi revine uşor-uşor cheful de muncă, dar important este să nu te laşi pe tânjeală. S-ar putea să simţi că eşti epuizat/ă şi că n-ar strica s-o laşi mai moale, dar adevărul este că s-ar putea să te îneci la mal dacă te relaxezi. Caută să faci în aşa fel încât să nu schimbi ritmul de lucru.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din noiembrie încolo, se mai liniştesc lucrurile în ceea ce priveşte banii câştigaţi şi/sau deţinuţi în asociere cu persoana iubită şi/sau asociaţii. În plus, din decembrie încolo, s-ar putea ca productivitatea ta să crească, tendinţă care se continuă şi în anul care urmează. Eşti pe o pantă ascendentă.

Este drept că, în comparaţie cu alte zodii, domeniul profesional şi cel financiar te vor preocupa destul de mult, dar este important să ştii că deşi eforturile şi grijile pe care ţi le vor crea vor fi destul de mari, se întrevăd recompense pe măsură. Evoluezi încetul cu încetul înspre statutul social şi profesional la care visezi încă de la primul serviciu.

Citeste continuarea!