E dăunător să mănânci! Toate femeile vor înțelege acest strigăt al sufletului, cu note de umor

Nu trebuie să mâncăm carne. Ea este injectată cu hormoni pentru creșterea în greutate. Eu nu am nevoie de hormoni de la care să cresc în greutate.

   

Nici pește nu avem voie să mâncăm. El adună. Nu știu ce adună, dar adună. Plus la asta, carnea de pește este injectată cu hormoni pentru sporirea fertilității. Eu nu am ce face cu fertilitatea mea. Ce să mai fac și cu o fertilitate de pește?
Roșiile nu trebuie să le consumăm – ele sunt solanacee. Nu știu de ce, dar toți spun că sunt dăunătoare. La fel vinetele și ardeii. Fructe nu trebuie să mâncăm, deoarece conțin mult zahăr, iar zahărul provoacă diabet. În deosebi, nu trebuie să le întrebuințăm seara. Noaptea, zahărul consumat în ajun se trasformă în fese. Și ce să fac eu cu încă două fese? Le am pe ale mele.

Nu trebuie să mâncăm cartofi – ei conțin amidon. La fel și orezul. Paste nu avem nevoie să mâncăm pentru că au amidon și gluten. Iar glutenul este viitorul zahăr, care va fi viitorul posterior.

Uleiul la fel este interzis – de floarea soarelui sau de măsline, nu are importanță – este grăsime. Unt nu avem voie pentru că e gras și mai conține și colesterol. Pâinea nu trebuie consumată pentru că are drojdie. La fel și berea. Nu știu de ce, dar nu e bine ca drojdia să se fermenteze în noi. Oule sunt grăsime și colesterol.

Laptele – grăsime și hormoni pentru creșterea în greutate, care au au fost injectați în vacă. Rolul lor este de a transforma vițica mai repede în vacă. Eu nu vreau să fiu vacă!

Sucurile nu sunt recomandate pentru că sunt la fel ca fructele, doar că fără fibre, ceea ce e încă mai grav.

Varza, oricare ar fi, împiedică asimilarea iodului în organism. Iar locuitorii din orașe și așa au mari probleme cu glanda tiroidă. Consecința unei glande tiroide proaste este un posterior mare.

Și spanacul e interzis, acesta conține acid oxalic, care e dăunător rinichilor. Rinichi răi – inflamații – surplus de greutate. Nu, nu niciun fel de spanac!

Castraveți! O să mănânc doar castraveți! Nu știu nimic rău despre ei!