E celebru și are o avere de peste 15.000.000 $, dar merge în chiloți pe stradă

Actorul Mickey Rourke este unul dintre „băieții răi” ai Hollywood-ului, devenit celebru pentru rolurile lui în filme de acțiune, și are o avere de peste 15 milioane de dolari, însă acesta a fost surprins recent de paparazzi într-o ipostază inedită.

Rourke a fost fotografiat de paparazzi în timp ce pleca de la o sală de fitness, unde se antrenase cu Bruce Willis. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost ținuta lui. Deși are o avere uriașă și deja are un nume consacrat la Hollywood, lui i s-a părut perfect normal să iasă pe stradă într-o pereche de chiloți, reușind să atragă privirile tuturor.

Actorul și fostul boxer se pare că încearcă astfel să-și promoveze propria colecție de boxeri, printr –o metodă inedită, care însă nu prea a fost privită cu ochi buni. Mickey Rourke a fost aspru criticat pentru faptul că se pretează la astfel de gesturi pentru a-și vinde chiloții, mulți fiind de părere că e rușinos, mai ales pentru statutul lui să apară așa în public.


Loading...
Loading...

A renunțat pentru o perioadă la actorie pentru box
Mickey Rourke, pe numele real Philip Andre Rourke, Jr. , s-a născut pe 16 septembrie 1952 și este actor, scenarist și fost boxer profesionist american. Pentru o perioada a părăsit și actoria și a intrat în lumea boxului profesionist. În 2005 însă Rourke și-a făcut din nou apariția pe marile ecrane odată cu rolul Marv din „Sin City”. Filmul Luptatorul (The Wrestler) i-a adus lui Rourke, după o absență considerabilă și o viață personală tumultoasă,în 2009, Globul de Aur pentru „Cel mai bun actor într-o dramă”, și o nominalizare la Oscar.

În 2010 a apărut alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger în producția regizată de Stallone, „The Expendables”.