După despărțirea de Anda Călin, Liviu Vârciu a făcut marele anunț: ”Un nou cuplu în showbiz”

După despărțirea de Anda Călin, Liviu Vârciu a făcut marele anunț. Bineînțeles, fanii artistului sunt în extaz!

   

Spre bucuria fanilor săi, Liviu Vârciu a dat marea veste! Artistul s-a fotografiat alături de bunul său prieten, Andrei Ștefănescu într-o ipostază de zile mari! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu filmează pentru un nou sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” și cei doi interpretează un celebru cuplu din industria muzicală.


Liviu Vârciu, alături de Andrei Ștefănescu

”Un nou cuplu în showbiz”, a scris Liviu Vârciu pe contul său de Facebook. Liviu Vârciu a ajus, din greșeală, la familia fostei sale soții

În cadrul emisiunii ”Poftiți pe la noi”, Liviu Vârciu a avut parte de surpriza vieții sale. Împreună cu Iuliana Luciu și Jean de la Craiova, Liviu a mers în sat să facă rost de cartofi, ouă și brânză. Pe drum însă l-a oprit o localnică care era chiar mătușa fostei sale soții.

”Oricum ești adoratul nostru. Dintotdeauna ai fost adoratul nostru! Ce contează? N-am fost al cui trebuia. Pentru noi, ai rămas nepotul nostru.”, a mărturisit mătușa fostei soții a lui Liviu Vârciu.

Liviu a rămas blocat pentru câteva secunde când a văzut că a nimerit chiar în familia fostei sale soții.

”Am nimerit la mătușă-mea și la unchiu-miu, oameni pe care nu i-am văzut în viața mea. Dar ce crezi? Sunt neamuri cu mine. Pestriți, dar neamuri cu mine.”, a mărturisit Liviu Vârciu.