Drama neștiută a lui Carmen Iohannis! Prin ce a trecut soția președintelui

Carmen Iohannis este mereu zâmbitoare atunci când apare alături de soțul ei, președintele României. Însă puțini știu că prima doamnă a țării a trecut prin momente grele de-a lungul vieții.

   

Drama neștiută a lui Carmen Iohannis
Carmen Iohannis este o prezență pozitivă la conferințele la care participă alături de președintele României, Klaus Iohannis. Cei doi sunt căsătoriți din 1983 și au o familie fericită. Deși pare că totul merge foarte bine în relația dintre cei doi, iar prima doamnă are o viață lipsită de griji, lucrurile nu stau chiar așa.

În spatele zâmbetelor pe care le afișează constant, Carmen Iohannis ascunde o dramă neștiută de mulți. O apropiată a celor doi a declarat pentru wowbiz.ro că prima doamnă a României a trăit momente grele în urmă cu ceva timp. Potrivit acesteia, în 2010 Carmen a trecut prin clipe cumplite, atunci când, în urma unor complicații, tatăl acesteia a încetat din viață.

”Tatăl lui Carmen, unchiu’ Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare aşezat şi bogat, muncea de dimineaţă până seară. S-a îmbolnăvit rău de la tratarea pieilor şi au fost nevoiţi să-i scoată un plămân, dar a trăit apoi până la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea şi nouă că a jucat fotbal în tinereţe, era fruntea satului pe teren!”, a povestit Tanti Doina, apropiata soților Iohannis.

Durerea nu se oprește aici, pentru că la doar șase ani de la decesul tatălui, mama lui Carmen Iohannis s-a stins din viață. Aceasta ajunsese la o vârstă vulnerabilă și, din cauza problemelor de sănătate, a pierdut lupta și a trecut în neființă.

Profeția care l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte
Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă, Carmen Iohannis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țară. Căsnicia lor este una bine închegată și se pare că nimic nu s-a schimbat din momentul în care s-au cunoscut.

Aceeași apropiată a familiei, Tanti Doina, a mai povestit despre profeția mătușii sale în ceea ce-l privește pe Klaus Iohanis. Femeia spune că o mătușă de-a ei i-ar fi prezis că va ajunge în postura în care se află astăzi.

”Mătuşa a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe… Acum e la Sibiu, are grijă Carmen de ea, e şi bolnavă, deh, că la bătrâneţe. Carmen a angajat două femei care stau mereu cu ea, să nu-i lipsească nimic, să se îngrijească de ea!”, a mai povestit Tanti Doina.