Drama din familia cântăreței Elena Gheorghe! A divorțat în secret

Elena Gheorghe se bucură de o familie frumoasă și numeroasă, în afara de sora ei, vedeta mai are și un frate, Costin, care va participa la Exatlon 3, făcând parte din echipa Faimoșilor. În vârstă de 30 de ani, bărbatul a reuşit să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor și nimeni nu știe drama prin care a trecut.

   


Costin a divorţat în urmă cu aproape un an de fosta lui soţie, Adriana, în secret. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor, Ema, în vârstă de patru ani şi jumătate. Costin Gheorghe are 30 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studenţesc, Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti. Energic, carismatic, Costin pare să semene foarte mult cu sora lui, îndragita cântăreaţă Elena Gheorghe.


CE VEDETE PARTICIPĂ LA EXATLON 3 ROMÂNIA
„Exatlon”, cel mai asteptat si intens reality al momentului isi arunca din nou in lupta Faimosii si Razboinicii, odata cu inceperea celui de-al treilea sezon al show-ului! Din 12 ianuarie, de la ora 20:00, patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, telespectatorii vor trai la maximum emotiile competitiei alaturi de noii concurenti, fie ca acestia vor fi in echipa albastra sau in cea rosie.

Sportivi care au adus numeroase medalii Romaniei sau pur si simplu pasionati de sport, in toate formele lui, vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicana si se vor lasa descoperiti de milioanele de fani ai show-ului, atat in competitia cu rivalii din echipa adversa, dar si in momentul in care nu mai exista Faimosi si Razboinici, ci doar o singura echipa, luptand sub drapelul Romaniei. Spiritul de competitie va ajunge la un alt nivel, meciurile internationale, de aceasta data cu echipa Exatlon Ungaria, dar nu numai, anuntandu-se cu adevarat epice.