Dragoste interzisă! Mama și fiul, îndrăgostiți după ce s-au cunoscut pentru prima oară

O mamă și fiul ei ar putea ajunge la închisoare pentru o poveste de dragoste interzisă. Monica Mares, în vârstă de 36 de ani, și-a dat băiatul spre adopție în urmă cu 19 ani. Recent, cei doi s-au cunoscut pentru prima dată, iar lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Monica și fiul ei ar putea primi o sentință de 18 luni după gratii dacă va fi găsită vinovată pentru incest. Femeia, originară din New Mexico, Statele Unite ale Americii, și Caleb Peterson (19 ani) au jurat că vor lupta pentru a primi dreptul de a avea relații intime, scrie dailymail.co.uk.

Aceștia susțin că relația lor provine din atracția Atracția Sexuală Genetică, definită drept un tip de atracție care apare între rude apropiate, precum frați sau frați pe jumătate vitregi (care împart un singur părinte, n.r.), între un părinte și copilul său, sau între verișori de gradul întâi sau al doilea, care se întâlnesc pentru prima oară la vârsta maturității.

„Este dragostea vieții mele și nu vreau să îl pierd. Copiii mei îl iubesc, întreaga mea familie îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici judecătoria, nici pușcăria, nimic. Trebuie să fiu cu el. Când ies din pușcărie mă voi muta din Clovis într-un stat care ne permite să fim împreună”, a declarat Monica Mares.