Draga Olteanu Matei a fost la un pas să fie și ea printre victimele incendiului de la Piatra Neamț. Vedeta, transferată la Iași și stabilizată

Draga Olteanu Matei a fi putut să se afle printre victimele incendiului care s-a produs, sâmbătă seară, în secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

   

Actrița, în vârstă de 87 de ani, a fost internată în aceeași secție ATI, până în ziua tragediei, dar mutată la Iași. Medicii acolo au tratat-o de urgență și i-au oprit hemoragia digestivă superioară. Din cauza vârstei avansate și a afecțiunilor pe care le are, perioada critică nu a trecut, însă.

Care este starea ei acum
În acest moment, vedeta este sedată și se află la terapie intensivă. Draga Olteanu Matei a fost testată, așa cum cere procedura, și pentru COVID, iar rezultatul este negativ.

„Pacienta a fost adusă în Urgență de la Spitalul Piatra-Neamț, a suferit o hemoragie digestivă superioarp, cel mai probabil cauza ar fi tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are pentru o afecțiune cardiovasculară.

Este vorba și de o pacientă cu afecțiuni cronice, boli cardiovasculare și endocrine. Este în anestezie terapie intensivă, a fost tratată, sedată, investigată, este stabilizată în acest moment și se fac eforturi ca starea ei să fie stabilizată în continuare”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU Iași.