Dovada că Mihaela a urcat în mașina olandezului suspectat că a ucis-o: „Se vede ceva roz. Pantalonii fetiței”

Imagini în exclusivitate obținute de Digi24 de pe camerele de supraveghere din satul Gura Șuții, locul unde vineri o fetiță de 11 ani dispărea pe drumul dintre școală și casă.

   

“Îl vedem pe el (cetăţeanul străin – n.r.) la volan, în dreapta. Se vede ceva roz. Pantalonii fetiței. La 17.18 minute. Maşina venea dinspre casa fetiţei, se întorcea de la ea. O avea în maşină”, spun poliţiştii care au analizat imaginile.

Potrivit imaginilor, maşina trece pe lângă primărie cu viteză mare, virează stânga.

Cu trei minute înainte, aceeaşi maşină este surprinsă de alte camere când se îndrepta spre locuinţa fetei, dar pe o stradă paralelă. La acea oră, fata era deja dispărută.

Maşina a fost reţinută de poliţişti, au fost prelevate probe care vor fi duse la IML pentru a se stabili dacă în maşină poate fi identificat ADN-ul fetiţei.

Principalul suspect nu mai este în ţară
O anchetă care se anunță extrem de greoaie a fost deschisă de procurorii din Dâmbovița, care trebuie să afle ce s-a întâmplat cu fetița de 11 ani, găsită moartă ieri într-un lan de porumb.

Principalul suspect este un cetățean olandez, care nu mai este în ţară.

De altfel, în urmă cu puțin timp au apărut primele imagini cu mașina cetățeanului străin în timp ce se plimbă prin Gura Șuții, imagini surprinse de o cameră de supraveghere instalată pe sediul primăriei.

Imaginile le puteti gasi aici!