Dovada ca iubita lui Liviu Dragnea si-a operat nasul! Cum arata inainte de interventia din zona fetei! Nu o recunosti

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a suferit o transformare spectaculoasa de cand l-a cunoscut pe actualul Presedinte al Camerei Deputatilor.

   

Irina Tanase, femeia cu care Liviu Dragnea imparte si bune si rele, arata mult mai bine decat in urma cu 5 ani, atunci cand a ajuns in ministerul condus la acea vreme de actualul numar 1 in PSD. Transformarea este vizibila mai ales la nivelul fetei, acolo unde, conform unor surse, Irina a suferit o interventie chirurgicala. Blonda si-a indreptat si subtiat nasul, operatia avand loc, se pare, la o clinica de specialitate din Bucuresti. Interventia chirurgicala i-a schimbat cu totul fizionomia, astfel ca Irina, la 25 de ani, nu mai seamana mai deloc cu tanara studenta care ajungea secretara si apoi iubita celui mai puternic om din Romania.


Irina Alexandra Tanase a absovit Facultatea de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Econimice Bucuresti, insa in paralel a lucrat la o firma detinuta de Sebastian Ghita, inainte sa ajunga la Ministerul Dezvoltarii, in 2013. Cel care a remarcat-o initial a fost insa Andrei Dolineaschi, fost secretar general al PSD. Acesta a vazut-o la o actiune de voluntariat si i-a propus sa vina sa lucreze la partid pentru a pregati congresul din luna aprilie.

“Am vazut-o ca era isteata si descurcareata”
„Am vazut-o ca era foarte isteata si descurcareata si i-am propus sa vina sa lucreze la partid. Imi aduc aminte ca a dat o mana de ajutor la congresul din 2013 si atunci am remarcat-o mai mult pentru ca stie sa se descurce”, a povestit Dolineaschi pentru Libertatea. Acesta a laudat-o spunand ca vorbeste „cel putin trei limbi straine”. Cateva luni mai tarziu a ajuns la Ministerul Dezvoltarii, dupa care a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.