Doua zodii renasc din propria cenusa anul viitor. Daca anul acesta a fost greu, 2019 va fi anul fericirii lor

Anul 2018 a fost greu pentru aceste doua zodii.

   

Dar din 2019 lucrurile incep sa se indrepte, iar pana la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat in mod favorabil. Sagetatorul si Balanta au avut multe ghinioane in ultimul timp si multi nativi si-au pierdut, probabil, speranta. Anul 2019 nu va fi unul miraculos, dar va intoarce roata pentru aceste doua semne zodiacale greu incercate.
Sagetatorul va avea din nou incredere in cei din jur, in timp ce Balanta se va vindeca in sfarsti de ghinion.

Horoscop 2019 pentru Sagetator: incep sa aiba din nou incredere in oameni
Dupa ce, in ultimii ani, au avut multe necazuri mai mici sau mai mari din cauza celor dragi, Sagetatorii invata sa aiba din nou incredere in oameni.

Multi nativi au avut ghinion in ultima vreme, unii au fost tradati, nu neaparat in dragoste, si injunghiati pe la spate cand se asteptau mai putin, altora li s-a intors spatele cand le era mai greu.

Dar dupa atatea si atatea dezamagiri, Sagetatorii gasesc in sfarsit oameni de incredere, oameni pe care se pot baza, atat in dragoste, cat si in cariera.

Nativii vor descoperi că niciodată nu e prea târziu să legi noi prietenii, iar viaţa socială şi sentimentală împlinită le oferă şi mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru nu poate fi decât unul bun.

Mai siguri pe ei şi având mai mult sprijin din jur, Săgetătorii au succes în carieră şi reuşesc să pună în aplicare planuri mai vechi, care până acum fuseseră la stadiul de vise.

Una peste alta, un an foarte bun pentru Săgetători, care par să renască din propria cenuşă ca Pasărea Phoenix.

Horoscop 2019 pentru Balanţă: au noroc în toate
În ultimul an, Balanţele au fost urmărite de ghinion – nimic din ce au încercat nu le-a ieşit aşa cum îşi doreau, unii au avut probleme mari cu banii, alţii au mers şi la doctor mai des decât ar fi vrut. Şi totul fără să existe vreo cauză anume. Pur şi simplu Balanţele au avut ghinion şi mulţi nativi au crezut că viaţa lor nu va mai reveni niciodată pe făgaşul normal.

Dar din 2019, lucrurile se schimbă radical pentru această zodie. Cumva, roata se întoarce şi exact acolo unde au avut ghinion, anul 2019 va aduce noroc şi speranţă.

Balanţele care au avut probleme în dragoste şi s-au despărţit în 2017 sau 2018 îşi vor găsi sufletul pereche în 2019 şi îşi vor da seama că aşa a fost să fie. Oricât de mult au suferit la despărţire, acum vor vedea că fără această despărţire nu ar fi cunoscut persoana specială care le va sta alături toată viaţa.

Balanţele care au pierdut bani sau chiar au rămas cu datorii în 2018, vor avea noroc fix pe acelaşi plan, la banilor. Asta nu înseamnă că vor câştiga la loto sau că vor primi vreo moştenire care să-i scape de griji până la adânci bătrâneţi.

Pur şi simplu vor munci mai cu spor, vor avea oportunităţi şi vor şti să profite de ele pentru a-şi găsi un loc de muncă mai bun, dar vor putea şi să economisească. Şi să sperăm că 2018 le-a adus măcar o lecţie în privinţa banilor.

Se vor rezolva în 2019 şi probleme de sănătate, vor exista împăcări cu persoane din familie dar şi revederi pline de bucurie pentru cei care au suferit de dor.

Atât Săgetătorul, cât şi nativii din Balanţă, vor ţine minte pentru mult timp anul 2018. Va fi anul în care trăiesc evenimente impotante şi pline de bucurie.