Doru Octavian Dumitru a îmbătrânit. Cum a apărut pe scena de la iUmor

Surpriză de proporții în cel mai așteptat show de umor, iUmor. Prima ediția a show-ului are un invitat special, un om cu un simţ al umorului fabulos, nume-reper în materie de comedie şi unul dintre promotorii stand up-ului în România.

   

Celebrul Doru Octavian Dumitru îi va cuceri pe juraţi pe scena iUmor. Chiar dacă timpul nu iartă pe nimeni, Doru Octavian Dumitru rămâne același personaj pozitiv și plin de energie.


”Râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!”
Întreaga salã a aplaudat secunde în şir prestaţia comediantului pe scena iUmor. „Eu cred în comedie şi cred cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!”, a declarat Doru Octavian Dumitru. Ce moment a pregãtit acesta la debutul celui de-al şaptelea sezon iUmor, telespectatorii vor putea urmãri mâine searã, de la 20:00, la Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!