Dormea linistit in avion si habar n-avea ce facea femeia de langa el. Ipostaza in care a fost filmata

În timpul unui zbor cu avionul se pot întâmpla multe, însă situaţia de mai jos întrece orice imaginaţie. O femeie a fost fotografiată în timp ce făcea yoga în timpul unei curse cu avion

   

Un pasager agil a pus repede mâna pe telefon şi a început să o filmeze. Aşa cum era de aşteptat, stewardesele au pus piciorul în prag şi au pus punct acestei şedinţe inoportune de yoga.
“Am fost şocat şi surprins, în acelaşi timp, de ce făcea. Se pricepe la yoga, dar nu cred că este tocmai potrivit să faci asta în avion. Mi s-a părut amuzant că cel de lângă ea dormea şi nu a observat nimic”, a spus cel care a filmat toată scenă.

În filmuleţ, femeia stă cu capul în jos, pe scaun, în timp ce pasagerul de lângă ea dormea buştean şi nu a sesizat ce se întâmplă lângă el.

Cel care a filmat a declarat pentru Daily Mail ca „am fost socat si surprins, in acelasi timp, de ce facea. Se pricepe la yoga, dar nu cred ca este tocmai potrivit sa faci asta in avion. Mi s-a parut amuzant ca cel de langa ea dormea si nu a observat nimic”.