Doi tineri din Suceava au făcut Live pe Facebook la 250 de kilometri pe oră. Au fost la un pas de moarte în urma unui accident spectaculos

Doi tineri din Suceava au făcut Live pe Facebook la 250 de kilometri pe oră și au provocat un accident care putea să-i coste viața pe amândoi. Șoferul, un tânăr de 21 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a zburat de pe șosea, a lovit acoperișul unei case, s-a dat peste cap cu mașina în aer, s-a ciocnit de o altă casă și apoi s-a prăbușit într-o curte.

   

Accidentul înfiorător a avut loc, vineri dimineață, în jurul orei 2, în satul Oniceni, comuna Forăşti din judeţul Suceava, scrie Cronica de Fălticeni. Un tânăr, aflat la volanul unei mașini înmatriculate în Germania, a condus nebunește, cu aproape 250 de kilometri pe oră, în timp ce prietenul său, aflat în dreapta, făcea Live pe Facebook.

Din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul mașinii. Autoturismul a rupt două garduri, a urcat rampa construită deasupra unui beci și și-a luat zborul.

Ajunsă la opt metri înălțime, mașina a distrus acoperișul unei case cu etaj. Mai apoi, s-a răsucit în aer, s-a ciocnit de acoperișul unei alte case și a aterizat în curtea unei alte locuințe, unde a distrus doi pereți.


Treziți din somn din cauza zgomotului puternic, oamenii care locuisc în casele distruse au sunat la 112. Cei doi tineri au rămas încarcerați și doar pompierii au reușit să-i scoată dintre fiarele mașinii.

Șoferul mașinii a fost trasportat în comă la spital. Potrivit SuceavaNews, tânărul care a provocat accidentul este din comuna Drăgușeni, are 21 de ani și se numește Alin Ursu.

Prietenul său, care făcea live pe Facebook, a scăpat ca prin minune.

În luna mai, nouă români au murit în Ungaria, accidentul fiind transmis live pe Facebook chiar șoferul microbuzului în care se aflau.

Live-ul pe Facebook în timpul condusului va fi sancționat cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile și puncte penalizare. Proiectul de lege semnat de deputatul PMP Petru Movilă a fost depus în Parlament.