Doi parinti si-au lasat bebelusul sa moara! Au refuzat tratamentul medical din motive religioase

In martie 2017 Sarah a nsacut prematur doua fetite. Sotul ei era de fata, impreuna cu alte 60 de persoane care faceau parte din familia lor si din clutul religios din care faceau parte. Membrii acestui cult cred ca se pot vindeca prin credinta si refuza tratamentele si beneficiile medicinei moderne. In schimb, ei se roga sa fie vindecati si protejati de boli.

   

Sarah nu fusese niciodata la o ecografie si nu stia ca este insarcinata cu gemeni. Imediat dupa ce s-au nascut, ambele fetite, Ginnifer si Evelyn, au inceput sa aiba probleme respiratorii.
Plamanii lui Ginnifer erau subdezvoltati, iar la patru ore dupa ce a venit pe lume, micuta abia mai putea sa respite. Membrii cultului si-au pus mainile pe fetita in timp ce se rugau, iar tatal ei o ungea cu ulei. Putin timp mai tarziu bebelusul a inceput sa se invineteasca si cei din jur au sporit rugaciunile cu gandul ca asta avea sa o salveze.

Nicuna din cele 60 de persoane aflate acolo nu a sunat la ambulanta din cauza interdictiilor impuse de religia lor. Ginnifer a murit la doar patru ore dupa ce a murit, iar rezultatele autopsiei au aratat ca principala cauza a fost insufiecienta respiratorie.

Autoritatile au fost instiintate de moartea bebelusului si au incercat sa ii convinga pe parinti sa o duca ce Evelyn la spital pentru a nu avea aceeasi soarta crunta a surorii sale. Intr-un final parintii au fost de acord si micuta a primit tratament medical, iar ulterior a ajuns in grija unei alte familii.

Sarah si Travis si-au recunoscut vina si pentru moartea fiicei lor si au fost condamnati la sase ani de inchisoare.