Doi parinti au ajuns in stare de soc dupa ce s-au uitat pe acest desen gasit in ghiozdanul fetitei lor. Ce reprezinta de fapt


Un cuplu din Brazilia traieste o adevarata drama. A descoperit din desenele fetitei lor de 5 ani ca micuta a fost supusa unor abuzuri sexuale cumplite.

Parintii unei copile de 5 ani au intrat in panica dupa ce au descoperit desenele facuta de fiica lor. Acestea pareau sa sugere un viol iar adevarul nu a fost departe.

Preotul Joao da Silva, in varsta de 54 de ani, a fost arestat sub acuzatia de pedofilie. Ancheta a aratat ca fetita a fost abuzata sexual dupa lectiile de engleza tinute de preot la o parohie din Montes Claros, nordul Braziliei.
Parintii au fost alertati dupa ce fetita le-a spus ca nu mai vrea sa se mai duca la orele de engleza. Acestia au dus-o la un psiholog care i-a instruit sa caute semne ale unor abuzuri.

Loading...
Loading...

In timp ce-i umblau printre lucruri parintii i-au gasit in ghiozdan desenele care indicau o fetita violata de un adult. Tatal a povestit ca preotul si-a recunoscut fapta ulterior la telefon.