Din seria: ai parcat ca un #*%. Un șofer „dă” BMW a ocupat 3 locuri destinate persoanelor cu dizabilități

Șoferii de BMW se cred cei mai #șmekeri. Tocmai de aceea, nu ratează nicio ocazie să-și parcheze bolizii de lux pe oriunde apucă, fie că este bine, fie că este împotriva legii. Un oltean a considerat că i se cuvin 3 locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități, așa că a parcat numaidecât pe toate.

   

Un oltean, deținător al unui BMW, a considerat că este îndreptățit să parcheze bolidul pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, notează replicaonline.ro.

Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în parcarea de la Centrul Comercial Tom în timp ce își parca mașina nu pe 1, nici pe 2, ci pe 3 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități. Grozăvia a avut loc în data de 19 ianuarie, iar imaginile au devenit virale.

Potrivit prevederilor art.100, alin. 1), litera f, din OUG nr. 69/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

Andreea Bănică, prinsă și ea în ofsaid
Andreea Bănică „a aterizat” cu BMW-ul său X6 pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități, dovada vie a faptului că graba strică treaba.

Cititorii noștri au fost extrem de vigilenți și au „prins-o în ofsaid” pe blondină. Pe adresa noastră am primit mai multe imagini cu Andreea Bănică, după ce a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Fără rețineri, blondina s-a dat jos din mașină și a plecat grăbită la cumpărături, nemaiaruncând nici măcar o privire în spate, la bolidul parcat pe locul respectiv.