Diana Șoșoacă, petrecere cu lăutari, în plină pandemie! „Dedicație domnului Arafat, bagă-i ceva de români”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a participat, vineri seara, la un party într-un restaurant și a transmis live totul pe Facebook. Cel puțin 15 persoane se perindă pe filmarea senatoarei, care nu respectă regulile impuse de pandemie și cântă, dansează, se îmbrățișează, fără a ține cont de COVID.

   

Diana Șoșoacă nu se dezminte! Senatoarea AUR, cunoscută pentru atitudinea anti-sistem, a participat la o petrecere cu lăutari într-un restaurant, unde toată lumea a uitat de pandemie, scrie Antena3.ro.

Politicianul și-a început live-ul la ora 21.00, când la mese s-a cântat „Treceți batalioane, române, Carpații”. Regulile în pandemie sunt date uitării.

„Dedicație pentru Arafat, bagă-i ceva de români”
Nimeni nu are mască și distanțarea socială reprezintă doar o himeră. „E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, strigă Șoșoacă.

Șoșoacă îi face o dedicație lui Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune ea. Lăutarul cântă „Noi suntem români”.

Senatoarea și ceilalți petrecăreți riscă amenzi usturătoare pentru încălcarea regulilor în pandemie. Filmarea lui Șoșoacă ar putea fi probă pentru polițiști, care se pot autosesiza.

„La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, încheie Diana Şoşoacă live-ul de pe Facebook.

Diana Șoșoacă cere anchetarea lui Clotilde Armand! „Eu nu pot să o consider cetățean român”
Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a solicitat intervenția DNA în scandalul spitalelor de la Sectorul 1, unde edilul Clotilde Armand a tăiat finanțarea a patru spitale din subordinea primăriei pe care o administrează.

Senatoarea AUR a vorbit la DNA despre scandalul spitalelor din Sectorul 1, atacând-o dur pe Armand!

„Aşa ne trebuie atunci când votăm astfel de oameni. Poate că are cetăţenia română, dar la felul în care se comportă, eu nu pot să o consider un cetăţean român. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizaţi, şi noi luăm banii de la spitalul de arşi. Încep şcolile şi noi luăm banii de la Spitalul Grigore Alexandrescu”, a fost comentariul acid al senatoarei AUR Diana Şoşoacă, potrivit Antena3.ro.