Dezvaluiri emotionante din ziua in care a murit Denisa Manelista! La un an de la decesul ei, s-a aflat ce s-a intamplat cu adevarat! “Intrase in transa”!

Anul trecut, pe 23 iulie, Denisa Raducu a incetat din viata! La doar 27 de ani, indragita cantareata de muzica de petrecere a inchis ochii pentru totdeauna dupa o lupta crancena cu o maladie la ficat!

   

Denisa Manelista, dezvaluiri incredibile la un an de la moartea ei! “Nu se misca si respira greoi”
Sora cantaretei, Adelina, a fost cea care i-a fost aproape pana in ultima clipa si nici acum nu poate uita ziua in care Denisa a murit!

“Denisa incerca sa traiasca! Avea o vointa extraordinara sa ramana alaturi de noi! Imi amintesc ca mereu ma intreba daca o sa se faca bine candva! Destinul insa a vrut altfel! In ziua in care a inchis ochii, stiu ca era linistita! Mi-a spus ca vrea sa se odihneasca si eu chiar credeam ca o sa doarma, fiindca ii era putin rau dupa medicamente. Totusi, ceva m-a pus pe ganduri dupa vreo ora, atunci cand am privit-o! Parca nu mai era sora mea cea care se lupta cu boala, ci o persoana in transa! Nu se putea misca si doar respire greoi. Mi-am dat seama atunci ca totul s-a terminat si nimic nu se mai putea face pentru ea”, a dezvaluit Adelina in urma cu cateva zile.

Vezi video!