Despre cei perfecți…

A fost o dată un bărbat perfect și o femeie perfectă. Ei s-au întâlnit și, deoarece relația lor a fost perfecta, s-au căsătorit.
Nunta a fost perfectă. Iar viața lor în doi a fost, de asemenea, perfectă.

Într-o seară de Crăciun, în care ningea puternic, aceasta pereche perfectă mergea cu mașina pe o șosea plină de curbe, când la un moment dat au văzut pe cineva la marginea străzii care se pare că, avea o pană. Era Moș Craciun, cu o tolbă plină de cadouri. Deoarece ei nu au vrut să dezamăgească copiii cei mulți care așteptau cadourile, perechea perfectă l-a invitat pe Moș Crăciun să se urce în masina lor pentru a ajunge la timp să împartă cadourile. Și au pornit la drum. Din nefericire, s-au înrăutățit condițiile meteorologice, iar cei trei au avut un accident. Unul singur din cei trei a supraviețuit. Care?

(Gândiți-vă mai întâi și abia apoi vă uitați la răspuns)

Bine-nteles că femeia perfectă.
Ea este singura din cele 3 personaje care există într-adevăr. Toată lumea știe ca Moș Crăciun nu există…. și ce să mai zicem de bărbatul perfect…

Pentru femei, povestea se termină aici. Bărbații vor citi în continuare!

Puncte bonus pentru bărbați:
Dacă Moș Crăciun și bărbatul perfect nu există, înseamnă că femeia a condus. Ceea ce explică de ce s-a și întâmplat accidentul.

Și încă ceva: dacă ești femeie și ai citit și restul poveștii, asta mai demonstrează încă o chestie: femeile nu fac niciodată ceea ce li se spune!