Deși îi merge strună în afaceri, Garcea a dat Lamborghini-ul pe o Dacia 1100 și Harley Davidson-ul pe un scuter

Pasiunea lui Mugur Mihăescu de a sfida pericolul s-a pierdut odată cu vârsta. Dacă la 40 de ani șofa un Lamborghini Gallardo ce atingea 100 de kilometri în pe oră în mai puțin de 4 secunde, pe care îl schimba cu un Porsche Boxter, un pic mai ”leneș”, acum Garcea are o Dacia 1100 din 1968 ce, cu greu, atinge 100 km/h.

   

N-a abandonat de tot nici marea sa pasiune, mersul pe motocicletă, dar a părăsit impunătorul său Harley Davidson, pentru un scuter firav, dar mult mai manevrabil și practic pe șoselele Bucureștiului. Scuter la ghidonul căruia străbate orașul zi de zi. asta când nu urcă pe bicicletă.


Garcea a dat Lamborghini-ul pe Dacia 1100 și Harley Davidson-ul pe un scuter
Ajuns la 51 de ani, comicul ce s-a transformat în om de afaceri omul de afaceri și chiar consilier al primarului Capitalei, Mugur Mihaescu nu mai ia în râs viața riscând-o pe șosele și preferă să se bucure de ea mai mult ca niciodată, mai ales că, în ultimii ani, a devenit un globetrooter profesionist.

Proprietar al unor localuri prospere din Centrul istoric al Bucureștiului, dar și vicepreședinte al Asociației Comercianților din aceeași zonă, fostul membru al grupului Vacanța Mare se bucură de o viață într-un confort financiar ce-i permite să trăiască o continuă vacanță.

Fiecare iarnă o petrecere în Florida iar, în ultimele luni Garcea a fost în Maroc, Grecia dar și Finlanda, la pescuit.