Descoperirea incredibilă făcută de o fetiță de nouă ani! ”O voce” i-a spus să iasă în grădină și să caute prin iarbă. ”E un miracol! Dumnezeu mi-a trimis fiica acolo!”

Elysia Laub era acasă, într-o localitate rurală din Indiana, când, spune ea, a simțit nevoia să iasă afară, în curte, și să caute prin iarbă într-un anumit loc, ca și când Dumnezeu însuși i-ar fi cerut asta.

   

Fata, în vârstă de nouă ani, a ieșit din casă și a început să scotocească prin grădină până când a auzit un zgomot ciudat, precum scâncetul unui copil.
Ascuns în tufișurile din curtea familiei sale era un nou-născut! Cordonul ombilical era încă atașat de copil iar furnicile începuseră să-i dea târcoale, însă bebelușul era încă în viață.

”I-am văzut picioarele roz care se mișcau. Știam că era viu și că trebuie să facem ceva”, a spus Elysia.

Copila și-a chemat în grabă mama, care a luat bebelușul în casă și a alertat poliția. Aceștia au putut stabili că bebelușul fusese abandonat cu câteva ore înainte ca Elysa să-l găsească.

„E un miracol că am găsit-o. Dumnezeu mi-a trimis fiica acolo să-l salveze. Bebelușul este bine”, a spus mama fetei. Ulterior, mama copilului a fost identificată și s-a descoperit că este minoră.