Descoperire șocantă pe Google Street View! Ce a găsit o femeie în curtea bunicilor ei

O femeie a devenit virală după ce a postat un videoclip cu descoperirea emoționantă făcută pe Google Street View. Imaginile din curtea bunicilor ei a emoționat-o cumplit!

   

Descoperire șocantă pe Google Street View
Google Street View este de departe cea mai fascinantă invenție! O mulțime de oameni petrec ore în șir plimbându-se pe străzile digitale din orice loc de pe această planetă, iar mulți dintre ei vor doar să retrăiască unele amintiri.

Același lucru s-a întâmplat și cu o tânără din Marea Britanie, care se uita întâmplător la casa bunicilor ei, care decedaseră cu mult timp în urmă. Se pare că Google nu a mai actualizat de mult datele, astfel că, bunica acesteia, care murise în 2019, a fost surprinsă stând în curtea din fața casei, bucurându-se de razele soarelui.


Femeia a postat imaginele pe contul ei de Tik Tok, spunând că: ”Bunica mea a decedat în 2019, dar pe Google Earth stă afară, bucurându-se de o zi frumoasă de vară”.

Cei mai mulți din utilizatori au fost absolut fascinați de imaginile postate de aceasta. Videoclipul a strâns peste 300.000 de distribuiri și mii de comentarii. Acest videoclip i-a determinat și pe alții să verifice casele bunicilor și să spere că au fost surprinși de sateliți.

”Bunicul meu tunde gazonul. A murit de Covid-19 săptămâna trecută. Mulțumesc pentru idee, m-am bucurat să-l văd.”/ ”Bunicul a murit acum doi ani. Tocmai am căutat adresa bunicilor mei și l-am văzut pe aleea lor. Îți mulțumesc că ai postat asta.”/ ”Nu am văzut-o pe mama mea de peste un an, este pe veranda ei pe Google Earth din 2019”. / ”Inima mea nu era pregătită pentru asta”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de internauți la clipul de pe Tik Tok.