Democratie, educatie, bun simt…. Profesoară ameninţată cu bătaia de un elev la un liceu din Râmnicu Vâlcea: ‘Abia te aștept pe stradă’

Scene incredibile într-o clasă de liceu din Râmnicu Vâlcea, în a treia zi a noului an școlar. O profesoară a fost amenințată cu bătaia de un elev, în fața clasei, în timp ce un alt elev filma totul.

   

Totul s-ar fi întâmplat, ieri, atunci când elevul ar fi primit o notă proastă de la profesoară. Drept urmare, s-a dus să îi ceară socoteală, de față cu toți elevii și a început să țipe la ea.
Pe imaginile publicate pe Facebook și apoi șterse se poate observa cum tânărul, care se numește Sebi, se apropie amenințător de profesoară și îi cere să îi explice motivul pentru care a primit nota proastă. Profesoara a încercat să îl liniștească și i-a cerut să meargă la locul lui în bancă, însă elevul a continuat circul, sub privirile colegilor săi.

La un moment dat, profesoara l-a anunțat că i-a scăzut un punct la purtare.

‘Ce a făcut? Eu zic să te mai gândești’, a fost reacția elevului.

Ulterior, acesta s-a întors în bancă, nu înainte de a o amenința pe profesoară cu bătaia.

‘Lasă că ne întâlnim pe stradă, acolo unde nu ești în școală. Mă *** pe tine’, a strigat elevul către profesoară.

Imaginile au fost postate pe Facebook și apoi șterse, însă pe profilul elevului, acesta a postat numeroase imagini compromițătoare. În unele se lasă împușcat cu un pistol tip airsoft, iar în altele se laudă cum se ‘apropie de natură’ în timp ce fumează substanțe interzise.