Delia, reactie salbatica la adresa unui fan: “Esti idiot! Esti incredibil de idiot!” De la ce a pornit scandalul?!

Delia nu se joaca deloc cu cuvintele, iar cand se simte atacata raspunde imediat cu aceeasi moneda.

   

Delia, reactie salbatica la adresa unui fan: “Esti idiot! Esti incredibil de idiot!” Delia este recunoscuta pentru stilul ei franc de a spune lucrurilor pe nume si exact asta face si acum cand un fan a suparat-o pe Facebook.
Artista este foarte activa pe retelele de socializare si nu se sfieste deloc sa-i puna la punct pe cei care o ataca gratuit sau fac glume proaste la adresa ei. Astazi a venit randul unui barbat sa fie luat in colimator dupa ce acesta ar fi postat un comentariu pe pagina ei despre varsta pe care artista o are si pictorialele sexy pe care le face desi nu ar mai fi cazul.

Nimic mai mult nu i-a trebuit Deliei pentru ca imediat artista a si luat foc si i-a raspuns chiar public, fara sa-i stearga sau sa-i cenzureze comentariul.

„Nu mai ştii cum să te zbanţui pentru like-uri. Ce ai fost şi ce ai ajuns. Erai mai frumoasă şi mai naturală pe vremea când cântai cu Nick. Acum nu vrei să accepţi ca fiecare om ca şi tine de altfel îmbătrâneşte”, este comentariu care a înfuriat-o pe solistă.