Delia, gravidă? Horia Brenciu a dat-o de gol pe artistă: „Cântăm la botez”

În weekend a fost în centrul atenției, și asta pentru că artista și-a sărbătorit ziua de naștere. Acum apare anunțul bombă al momentului. Pe lângă miile de mesaje, Delia a primit o urare specială chiar de la Horia Brenciu, care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii ei. A dat-o de gol că ar fi gravidă?

   

Pe 7 februarie, Delia Matache a împlinit 39 de ani. Artista a sărbătorit evenimentul în familie, așa cum ne permit vremurile pe care le trăim cu toții. L-a avut alături pe soțul său, Răzvan Munteanu, dar și pe tatăl ei, mai rar surprins în ipostaze apropiate cu vedeta.

În mediul online, fanii artistei s-au întrecut în urări cât mai originale, care să-i atragă atența vedetei. Printre internauții care s-au făcut remarcați prin mesajele lor au fost și colegii de breaslă ai Deliei.

Delia, gravidă? Horia Brenciu a dat-o de gol pe artistă
Horia Brenciu s-a făcut remarcat imediat cu un mesaj extrem de scurt, însă care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Artistul pare că i-a luat-o un pic înainte vedetei și a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de majoritatea fanilor, cum că ar fi gravidă.

Într-un moment de maxima sinceritate, așa cum ne-a obișnuit Horia Brenciu, artistul i-a scris câteva rânduri Deliei, însoțite de o imagine extrem de sugestivă, plină de înțeles pentru oricine o vede.

Horia Brenciu a postat o fotografie alături de Delia, însoțită de mesajul prin care a reușit să o dea de gol pe artistă.

”Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?”, i-a scris Horia Brenciu artistei.


Și chiar dacă nu există vreo informație “oficială” care să îi susțină spunele lui Brenciu, fanii au reacționat imediat la postare, cu gândul că Delia ar fi gravidă.

Totodată, și în trecut, cei doi au făcut de multe ori glume pe subiectul acesta. Horia Brenciu chiar s-a oferit să-i fie naș bebelușului ce ar urma să-l aducă artista pe lume.

Horia Brenciu e nerăbdător ca Delia să devină mamă. S-a oferit chiar să-i boteze bebeluşul, dar artista pare că nu s-a lăsat flatată după așa ofertă, nici până în prezent: “Da. Numai că îi scapă un singur lucru. Copilul trebuie să îl facă el, eu nu mă bag. El cu cine vrea”, a declarat Delia, în 2015.