De ce nu te plac oamenii, în funcție de zodie

Nu toată lumea își face prieteni ușor, dar fiecare zodie ar trebui să știe care sunt trăsăturile care o fac neprietenoasă. Vezi de ce nu te plac oamenii, în funcție de zodie.

   

Berbec
Berbecii sunt celebri pentru încăpățânarea lor și bineînțeles că de asta pot enerva unii oameni. Dacă observi că cineva nu prea te place, poți să fii sigură că felul în care îți impui ideile și părerile poate fi cauza. Dacă ai mai lăsa oamenii să nu-ți dea mereu dreptate, sau dacă ai accepta că altcineva poate să aibă argumente valide, poate ai avea de câștigat.

Taur
Taurii sunt atât de anxioși de fel, încât nu au răbdare cu nimeni și nimic. Dacă vrei să torturezi un taur, îl pui să stea la o coadă, să aștepte un verdict, sau o soluționare la o instituție de stat. În rest, în interacțiunile cu oamenii, starea de continuă mișcare și agitație poate fi obositoare pentur unii oameni.

Gemeni
Gemenii par foarte simpatici și ușor de plăcut, sau chiar iubit. Dar, după ce începi să îi cunoști mai bine, afli destul de repede că nu tot ce spun ei este adevărat, că nu tot ce îți imaginezi este ideea ta și că nu tot ce zboară se mănâncă. Dacă cineva nu place un nativ din gemeni, o face pentru că aceștia mint și manipulează așa cum alții respiră.

Rac
Racii sunt foarte timizi și uneori chiar puși pe distracție. Dacă cineva nu îi are la inimă, este pentru că dau adesea înapoi și renunță la planuri care le par imposibile, sau pentru că sunt lași în general și zgârciți. Pe cât de sentimentali, pe atât de chibzuiți, racii nu aruncă nimic și nu lasă nimic la voia întâmplării, așa că orice idee bună poate fi demoralizată de un nativ al acestei zodii.

Leu
Leii au multe defecte, dar cel mai grav este că nu iubesc pe nimeni atât de tare ca pe ei înșiși. În afaceri, această trăsătură de caracter îi poate ajuta să facă bani și să ajungă departe, dar în viața persoanlă sau în iubire, le poate aduce numai probleme. Cum să placi un om care se va pune mereu pe el pe primul loc? Ce te faci când vrei să te iubească? Sau când vrei să aveți copii?

Fecioară
Fecioarele sunt celebre pentru cât de creative sunt când se vaită. Se plâng de orice, de la calitatea apei de la robinet, la gustul lipsit de sare al mâncării, sau chiar la performanțele modeste în pat ale partenerului. Cum să placi mult timp pe cineva care te critică tot timpul și care e veșnic nemulțumit?

Balanţă
Balanțele sunt atât de nehotărâte și timide, încât pot enerva pe oricine. Dacă abia ai cunoscut o balanță, să nu te mire nesiguranța și ezitările, sunt ceva absolut normal pentru ele. Dacă este ceva care enervează la balanțe, atunci este vorba despre faptul că niciodată nu aleg ceva din prima. Dacă le întrebi dacă sunt sigure pe decizia lor, vor ezita, vor da înapoi, apoi înainte, apoi se vor răzgândi de câteva ori.

Pag Anterioara1 din 2