De ce femeilor le plac bărbaţii graşi

Bărbaţii cu muşchi atrag de foarte multe ori privirile femeilor, dar relații au tot bărbații mai plinuți. De ce femeile aleg bărbații plinuți, dacă ele sunt atrase mai mult de bărbații care se duc la sală?

   

Toate femeile întorc capul după un bărbat atletic, cu ”pătrățele”, dar foarte puţine se gândesc la a avea o relaţie cu ei. Conform unui studiu citat de dailymail.co.uk, trei din patru femei (75%) aleg un bărbat grăsuţ, decât unul musculos. Bărbaţii plinuți vor fi cu siguranță încântați de acest studiu, dar motivul pentru care fac femeile fac această alegere nu pare să fie foarte încurajator. Chiar dacă femeile au fantezii noaptea cu bărbaţii care arată foarte bine, foarte puţine au curajul de a se culca cu unul dintre ei.

„Motivul este trist: ne temem că nu vom putea ţine pasul cu ei. 74% din femeile care au participa la acest studiu au mărturisit că ar avea o reţinere când s-ar dezbrăca în faţa unui bărbat cvu un corp bine tonifiat. Preocuparea lui pentru siluetă accentuează lipsa noastră de disciplină, iar lucrul acesta ne face să conştientizăm imperfecţiunile corpului mai mult decât în mod normal“, a declarat realizatorul studiului,Tracey Cox.

În consecință, nu ne surprinde faptul că femeile se simt mai bine atunci când stau cu un bărbat ”fără pătrăţele”. Burtica bărbaților pare să le dea mai multă încredere de sine pentru femei, deoarece acești bărbați dovedesc că pun mai puţin accent pe aspectul fizic şi sunt mai puţin critici. Femeile care nu au încredere în propriul aspect fizic, aleg un bărbat care are la rândul său imperfecțiuni.