De ce a părăsit CRBL România împreună cu familia și ce a ajuns să facă în Spania

CRBL a părăsit România și s-a mutat împreună cu întreaga familie în Spania. Fostul membru al trupei SIMPLU a luat o decizie neașteptată la 42 de ani.

   

CRBL, Eduard Mihail Andreianu pe numele său real, este cunoscut încă de pe vremea când făcea echipă cu Smiley, în trupa Simplu. Recent, a revenit în atenția tuturor după ce a câștigat împreună cu prietenul lui, Oase, cursa „Asia Express”.

De ce s-a mutat CRBL în Spania
Deși nu este o perioadă tocmai bună, mai ales că Spania s-a confruntat de-a lungul timpului cu un număr uriaș de noi cazuri de coronavirus, CRBL s-a mutat împreuna cu soția și fetița lor în Valencia.

Deși a făcut o schimbare majoră, CRBL nu a renunțat la muzică, ba chiar susține că are planuri mari pentru anul următor.

”Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani. Am tot testat Spania și am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanță prelungită. Așa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos niște piese… Acum lucrez la un album”, a povestit CRBL.

Acesta a dezvăluit că aici și-a găsit liniștea de care avea nevoie și susține că fetele sale s-au adaptat foarte bine.

“Fiica mea face școală aici, iar pentru Elena este, ce să zic, bine. Ele vorbesc mult mai bine spaniola. Avem și prieteni aici. Aveam prieteni și înainte, dar ne-am făcut și unii noi. Ne integrăm ușor, ușor în comunitate, iar pentru mine e ca o renaștere. Planul este să rămânem aici ceva timp”, a mai spus el.