Dani Mocanu sfidează, din nou legea! Manelistul s-a pozat lângă un alt animal sălbatic

Dani Mocanu vrea să demonstreze cu orice preț că nu îi e frică de nimeni și de nimic. Deși, recent, s-a ales cu un nou dosar penal din cauza leului rănit care apărea în videoclipul lui, acum sfidează, din nou legea. S-a pozat cu un alt animal sălbatic și a transmis și un mesaj autorităților.

   

Manelistul nu se învață minte și mai aruncă o săgeată către Poliția Română. Tot scandalul cu leul rănit care apare în videoclipul piesei „STOP România”, pare că nu l-a impresionat deloc. Ba mai mult, i-a dat și mai mult curaj „să se ia la trântă” cu autoritățile. De această dată, Dani Mocanu s-a fotografiat cu un alt animal sălbatic, ce-i drept, ceva mai bând … o căprioară. Așezat pe pat, artistul se uită în cameră cu „fața blândă și ochi de căprioară” , iar alături e așezat un pui de căprioară. Descrierea fotografiei este cea care l-ar putea arunca, din nou „în gura lupului”: „Moș Nicolae te rog frumos arestează-ma tu…ca poliția nu poate”


Dani Mocanu s-a ales cu un nou dosar penal
Dani Mocanu a stârnit, din nou controverse și a ajuns să dea explicații polițiștilor după ce, într-unul dintre videoclipurile sale, apare un leu rănit. Sesizarea a fost făcută mai întâi pe rețelele de socializare, după ce o persoană a observat acest aspect. În urma verificărilor, artistul s-a ales cu dosar penal.

Dani Mocanu s-a apărat spunând că animalul a fost și este foarte bine tratat. Mai mult, artistul susține că tot acest nou scandal îl avantajează, îi aduce și mai multe vizualizări.

„…v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu”, a fost reacția manelistului.