Dani Mocanu, reactie dura dupa ce un personaj de la TV se lauda ca si-a batut iubita! Manelistul l-a facut praf pe barbatul care sustine ca e fanul lui

Dani Mocanu este, cu siguranta, “baiatul rau” al manelelor. Cu toate acestea, sunt lucruri peste care nu poate trece, oricat de mult admira “viata de cartier”. Iar unul dintre aceste lucruri este violenta indreptata asupra femeilor.

   

Razvan, unul dintre concurentii de la Insula Iubirii, s-a tot laudat, prin emisiune, ca este un baiat, cu adevarat, dur si ca, atunci cand considera el ca este nevoie o “atinge” pe iubita lui.
Si nu, nu cu vreo floare, cu cupumnul, palma, ce ii este mai comod, considerand comportamentul lui ca fiind normal. Mai mult, asa cum recunoaste si el, este mare fan al manelistului Dani Mocanu si ca exemplu de urmat in viata ii sunt versurile pe care acesta le cata in melodii.

Doar ca, in momentul in care Dani Mocanu a auzit de grozaviile facute de Razvan de la Insula Iubirii a inlemnit. Si, mai mult, a decis sa ii dea o replica cat se poate de usturatoare smecherasului care isi bate iubita si recunoaste cu nonsalanta acest lucru. “Violenta impotriva femeilor este un lucru care ar trebui sa il rusineze, u sa se laude cu asa ceva. Pot intelege ca nu e ea vreo sfanta, ca poate scoate ce e mai rau din el, dar sa faca un asemenea gest este inadmisibil. Nu concep sa bati femeile. Daca vrei sa te bati, mergi la sala de sport si faci acolo box, te bati cu barbati, nu cu femei. Adica, pe o femeie poate sa o atinga, daca e smecher, cu vorba, nu cu pumnul” ne-a spus, in exclusivitate, Dani Mocanu.

Mai mult deca tatat, cantaretul a explicat ca cel care sustine ca e fanul lui are mici probleme. “Sunt convins ca gesturile astea ale lui, lauda cu asemenea fapte de care mie mi-ar fi rusine, vin dintr-o singura chestie: nu are incredere in el, vrea sa se simta puternic. Dar, chiar daca ii multumesc ca este fanul meu, eu ii transmit un mesaj clar: pe o femeie nu ai voie sa o bati. Daca u te intelegi, daca nu o scoti la capat din vorba, esti barbat si pleci, nu o lovesti”, mai spune Dani Mocanu.

Cine este fanul agresiv al lui Dani Mocanu
Razvan Manea a surprins telespectatorii emisiunii Insula Iubirii cand a recunoscut ca a agresat-o pe Catalina Dimache, iubita lui si cea alaturi de care a ajuns in show. Cei doi s-au cunoscut pe o retea de socializare. Cati a mai fost casatorita si are un copil si nici violenta lui Răzvan, felul agresiv in care vorbeste sau infidelitatea, nu au facut-o sa se indeparteze de el. “Daca s-au intalnit doar o data, nu a insemnat nimic pentru el”, spunea femeia agresata referindu-se la aventurile iubitului ei.