Dani Mocanu: „Am ales să pun stop acum ca să nu fie prea târziu …”

Dani Mocanu dă cărțile pe față și spune adevăratul motiv pentru care se lasă de muzică. Artistul este mulțumit de ceea ce a realizat până la vârsta de 28 de ani și vrea să-și dedice restul zilelor lui Dumnezeu. Și-a pus în cap să-și convingă fanii să-l urmeze calea cea dreaptă.

   

Adevăratul motiv a fost dezvăluit de Dani Mocanu prin intermediul unui vlog, pe care l-a postat pe canalul său de YouTube. Manelistul susține că întotdeauna Dumnezeu a fost în spatele lui și a avut grijă de el și i-a dat putere când avea nevoie. Mai mult, artistul care a ocupat de nenumărate ori nr. 1 în Trending, spune că fără ajutorul lui Dumnezeu succesul lui era imposibil.

Dani Mocanu: „De ce aleg să pun stop carierei care mi-a adus saci de bani?”
„Aleg să pun stop pentru Dumnezeu. Consider că am ajuns la un punct în care e nevoie să fac și eu pentru el. Dacă Dumnezeu m-a luat de jos și m-a făcut forță, nu e normal ca eu să-i fac pe plac, să-i aduc jertfă?! Am 2,5 milioane de persoane care-mi urmăresc activitatea pe YouTube și o să mă străduiesc să conving măcar 10 persoane să-l urmeze pe Dumnezeu.” , a declarat Dani Mocanu.

Dani Mocanu: „Am ales să pun stop acum ca să nu fie prea târziu …”
Manelistul susține că datorită lui Dumnezeu are o familie frumoasă, bani foarte mulți, însă simte că a venit momentul să-L răsplătească pentru tot ce a primit.

„Am ales să pun stop și pe 7 ianuarie 2021 voi lansa ultimul meu proiect muzical. Până atunci mai am de lansat 5 proiecte muzicare, dar vor fi 5 proiecte de rang înalt. Voi cânta muzică duhovnicească și voi transmite mesaje pentru a aduce cât mai multe suflete către Dumnezeu.Am ales să pun stop acum ca să nu fie prea târziu … ” , a declarat Dani Mocanu.

Dani Mocanu: ” Îmi pare rău că vă las, dar ce avem pe Pământ e doar o minciună „
La finalul video-ului, artistul a ținut să le mulțumească tuturor fanilor și să-i asigure de dragostea și respectul lui.

” Îmi pare rău din suflet că vă las, dar din păcate tot ce avem pe Pământ este trecător și este doar o minciună. Mi-e greu că renunț, dar pentru Dumnezeu trebuie să renunți la tot ce ai pe Pământ. Vă iubesc și vă spun că rămâneți în inima mea! Și vă mulțumesc din suflet pentru că datorită vouă astăzi am ajuns să am tot ce-mi doresc. „ , a mai adăugat manelistul.