Dana Budeanu l-a desființat pe Iohannis după ce l-a văzut pe pârtie. Imaginea zilei cu președintele țării

Dana Budeanu l-a criticat pe președintele României! Vedeta nu s-a putut abține și l-a atacat pe Klaus Iohannis după ce a apărut o poză cu el la schi.

Dana Budeanu l-a criticat pe președintele României
Dana Budeanu este cunoscută pentru faptul că spune tot ce dorește fără să o intrereseze pe cine atacă cu vorbele sale. În ultima vreme, criticul de modă a fost una dintre cele mai controversate personalități din mediul online. A comentat evenimentele politice din acest an, dar nu a uitat nici de vedetele pe care le trage de mânecă de fiecare dată când greșesc.

Acum a venit și rândul lui Klaus Iohannis. Dana Budeanu l-a criticat pe președintele României! Se pare că Dana Budeanu nu ține cont de victimele sale, astfel că nici Klaus Iohannis nu a scăpat de criticile dure ale vedetei. Aceasta a postat o fotografie cu președintele, făcută pe pârtia de schi de la Sinaia. La descrierea fotografiei, aceasta a scris un mesaj direct: ”România normală, domnule președinte! Sunt de acord!”. Creatoarea de modă s-a abținut de la prea multe comentarii, lăsându-i pe internauți să interpreteze cum doresc acest comportament.

Dana Budeanu l-a criticat pe președintele României! Criticile aduse președintelui vin după ce autoritățile din România le recomandă oamenilor să nu părăsească locuințele și să evite să meargă în vacanțe, însă Klaus Iohannis a dat un altfel de exemplu.

În cursul zile de ieri, Klaus Iohannis a fost surprins pe pârtia de ski, în Sinaia, fiind camuflat cu o cagulă, astfel încât, nu multă lume să-l recunoască. Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs, iar poza cu Klaus Iohannis a ajuns pe mâinile Danei Budeanu, iar mai târziu, în fața tuturor românilor.

Ce spune Dana Budeanu despre vaccinul anti-Covid
Dana Budeanu a declarat în urmă cu câteva zile ce decizie va lua în cazul vaccinării anti-Covid-19. Creatoare de modă a dezvăluit că nu are de gând să se vaccineze, dar nu este nici împotriva vaccinurilor, astfel că le recomandă celor care doresc, să o facă.