Dan Bittman, atac fără precedent: ” Cum poţi să spui că cineva ţi-a murit de COVID?”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a luat foc! El spune că măsurile restrictive luate de Guvern din cauza pandemiei de Covid-19 fac mult rău! În acesta sens, le cere oamenilor să gândească mai mult înainte de a accepta unele situații.

   

Cântărețul arată că noul coronavirus a ucis câte mii de oameni în nouă luni, dar nu ar fi morți 100% morți din cauza Covid-19! Pune asta pentru că nu se fac autopsii. ”Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur.

De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”, a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Dan Bittman, atac fără precedent: ” Cum poţi să spui că cineva ţi-a murit de COVID?”
A continuat, la fel de supărat! „Modelul suedez, modelul neo-zeelandez, modelul grecesc (…) Cum e posibil să înnebuneşti nişte oameni cu un test cu 30% marjă de eroare (testele PCR, n.r.) Hai să fim serioşi. Vrem îngrozim un popor întreg? N-o să mai ieşim pe străzi, mare şmecherie”, a spus el. Dan Bittman se declară împotriva unui nou ”lockdown” și susține că nu există dovezi asupra faptului că oamenii care au murit, asta chiar s-a întâmplat din cauza Covid-19. „Lockdown-ul este modelul Orwell, din „1984”, dar mult mai deştept. Acolo se luptau cu un inamic nevăzut, aici inamicul nevăzut este un virus care a produs câteva mii de decese în 9 luni de zile (…) Cum poţi să spui că cineva ţi-a murit de COVID când nu se face nicio autopsie? Este inadmisibil pentru echitatea lor, a medicilor, pentru coloana lor vertebrală. Medicii ar trebui să iasă, primii, în Piaţa Victoriei”, a adăugat marele artist.