Cuplu bombă în showbiz-ul românesc. I-am prins împreună: cine sunt armăsarii

Fiul celebrului om de afaceri Adrian Petrache, cunoscut sub numele ”Șefu’”, a dat marea lovitură în plan amoros. După ce s-a despărțit, recent, de fosta iubită, Dan Petrache s-a combinat cu o tânără blondină extrem de arătoasă.

   

La scurt timp după ce și-a încheiat socotelile cu fosta iubită, Dan Petrache, fiul celebrului om de afaceri Adrian Petrache, s-ar fi îndrăgostit nebunește de o blondină. Raluca este numele celei care a reușit să-l prindă în mrejele iubirii pe tânărul de bani gata.

Dan Petrache și Raluca par să trăiască deja o frumoasă poveste de dragoste. Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiți într-o benzinărie din Capitală. Aproape de zorii zilei, după o seară romantică, Dan și Raluca au venit să cumpere câte ceva din stația peco.

Imediat ce au parcat, cei doi tineri au ochit rafturile cu dulciuri, de unde au luat o sacoșă plină. Chiar dacă sunt la începutul relației, cei doi și-au împărțit sarcinile în cuplu. Dacă Raluca a încărcat sacoșa cu fel și fel de cumpărături, Dan a fost cel care a dat cu cardul la casa de marcat. După sesiunea de cumpărături de la patru dimineața, fiul temutului ”Șefu’” și noua lui iubită s-au îndreptat zâmbitori spre locuința tânărului.

Cine este ”nora” temutului ”Șefu’”
Raluca, blondina în brațele căreia fiul temutului ”Șefu’” și-a găsit fericirea, la scurt timp după ce s-a despărțit de fiica celebrului conducător din fotbalul românesc, este o tânără originară din Focșani și mama unui băiețel dintr-o relație anterioară.