Cumpanasu, discutii cu minore pe TikTok: „Tu ai un par frumos, esti o fata destul de dezvoltata”. Vorbeste si despre „dotarile” sale – Video

Alexandru Cumpanasu, fost candidat la Presedintia Romania, poarta discutii cu tenta sexuala pe TikTok cu minore de 15-16 ani. Comportamentul lui Cumpanasu, care a obtinut o mare notorietate in urma tragediei de la Caracal, a fost sesizat pe mai multe retele de socializare.

TikTok este o retea de socializare foarte populara in randul copiilor si adolescentilor de pana in 16 ani. Cumpanasu, al carui cont este numit „profu.online”, are nu mai putin de 450.000 de urmatori, majoritatea acestora fiind elevi si eleve.

Cumpanasu se declara sustinatorul elevilor nemultumiti de scoala, teme si profesori si le promite elevilor ca va declansa actiuni in instanta impotriva cadrelor didactice pentru presupuse abuzuri ori ilegalitati. Cumpanasu a publicat peste 2.300 de clipuri pe TikTok pana acum, in unele dintre acestea avand discutii cu conotatii sexuale cu minore.

Pe YouTube si pe alte retele de socializare au fost incarcate videoclipuri de catre tineri revoltati in care Cumpanasu face referire la „dotarile sale de la natura”. Totul a pornit dupa ce Cumpanasu a dansat intr-un live, iar tinerii au remarcat ca acesta avea blugii prea stramti. Ei au facut glume despre faptul ca utilizeaza produse pentru imbunatatirea performantelor sexuale.

Intr-un dialog cu o eleva de 16 ani, Cumpanasu a fost intrebat daca foloseste un astfel de produs, denumit „chitantier”.

„Va intreba cineva daca va dati cu ‘chitantier’”, l-a intrebat pe Cumpanasu o minora de 16 ani.

„Nu, nu ma dau cu ‘chitantierul’ ca m-a facut mama suficient de bine. Ar trebui sa-mi fie rusine sau sa fiu mandru de chestia asta, ca nu mi-e clar, voi sunteti fete si trebuie sa ne spuneti”, a raspuns Cumpanasu.

„Trebuie sa fiti mandru”, i-a spus eleva. „A intrebat cineva cine va tunde, aveti un par frumos”, a continuat eleva.

„Eu cred ca tu ai un par frumos, nu eu, dar ma rog… Eu nu-mi inchipui sa (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum esti, o fata destul de dezvoltata, la liceu sportiv sa faci in fiecare zi… Pana la urma nu e de profesor sau de profesoara… pana la urma de colegii tai care stau se uita la fundul tau, adica sunt niste chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viata, ti-o spun sincer”, i-a spus Cumpanasu elevei.

In alte live-uri pe TikTok, Cumpanasu a tinut sa se laude cu „dotarile” sale.

„Nu, este din fabrica si functioneaza perfect, spre dezamagirea si invidia voastra (…) Ce sa-ti spun tie, nu e vina mea cu tu n-ai: masina respectiva, casa respectiva, fata respectiva sau, in cazul asta, alte dotari. Ele au venit natural din fabrica. Nu toata lumea are sansa asta, eu ii multumesc lui mama si tata. Tu, du-te si controleaza-te, vezi ce probleme ai, dar pentru toti invidiosii si rautaciosii, acum ce sa fac, sa nu ma mai imbrac in blugi? Asta-i viata, pentru fete si femei este foarte bine, crede-ma”, i-a spus Cumpanasu unui tanar care ii reprosa comportamentul.