Cum te protejezi de energia negativă a oamenilor, din ziua de azi?

   

De regulă când schimbi ceva la tine poate afecta și pe cei din jur, mai ales dacă aceștia nu sunt deschiși la schimbare. Majoritatea oamenilor nu sunt tentați să facă des schimbări și de aceea au deseori prejudecăți când văd că alții au o activitate nouă, sau încearcă să facă lucrurile în alt mod. Sunt multe persoane care merg pe tradițional, acest stil le oferă siguranță, iar atunci când apar schimbări le pot percepe ca pe ceva rău. De fapt ei caută în acest mod să ducă un stil de viață confortabil și să se protejeze pe ei însuși de ceva, care ar putea veni sau nu din acea schimbare. Probabil se tem de eșec, sau poate pur și simplu percep orice schimbare ca pe un stres.

Toate acestea nu trebuie să descurajeze pe oamenii care vor să se schimbe și care își doresc să trăiască după cum simt sau cred ei că este bine. Fiecare dintre noi trebuie să-și trăiască viața așa cum dorește, să fie liber să ia decizii și să învețe din greșelile sale. Este plăcut să vezi pe cineva care este îngrijorat pentru tine, dar în același timp este foarte frustrant să asculți pe cineva care te contrazice mereu.

Oameni rău intenționați


De multe ori se întâmplă să ai probleme cu mașina și să nu poți face nimic pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt. Pur și simplu te duci dimineața în parcare și o găsești lovită sau zgâriată intenționat, doar așa pentru că unii au avut chef să facă ceva rău, să-și descarce furia și frustrările pe care le-au acumulat în viață, până atunci. Dacă vrei să te protejezi de oamenii rău intenționați poți folosi un gps tracker pe care îl montezi la mașina ta și astfel poți monitoriza ce se întâmplă în parcare sau în trafic, poți urmări și localiza mașina prin intermediul dispozitivului GPS.

Prin intermediul acestui dispozitiv ai și alte avantaje: ești atenționat când depășești viteza, perimetrul strabilit, numărul de km stabiliți pentru revizie, afli voltajul bateriei, viteza de deplasare, cantitatea de carburant din rezervor, etc.

În viață trebuie să faci ceea ce crezi tu că este bine pentru tine. Din orice experiență vei învăța ceva. Important este să ai curaj, ambiție, să fii motivat. Nu lăsa oamenii din jur să-ți stea în cale, pentru că nu merită! Este viitorul tău și viața ta! Încearcă să fii fericit, și fă asta indiferent ce spune cineva, oricine ar fi!

Pagini: 1 2