Cum te-au păcălit magicienii până acum?! 6 trucuri explicate pas cu pas

Nu de puține ori ai rămas blocat în fața trucurilor de magie, încercând să înțelegi cum se face, mai ales îm copilărie. Trucurile iluzioniștilor te transpuneau într-o altă dimensiune, unde orice era posibil. Trebuia doar să crezi în magie!

   

Abilitatea unui magician constă, de fapt, în capacitatea sa de a ţine în suspans publicul până la următorul truc incredibil, așa cum sunt și cele pe care urmeză sa vi le prezentăm.

Așadar, să pătrundem în tainele ascunse ale magiei!

Secretul 1: Tăierea persoanei cu un ferăstrău


Acest moment îți taie respirația și îți întinde nervii ca pe o bandă elastică. Dar ce nu știi tu este că, în interiorul cutiei, nu se află o singură femeie asistentă, ci două. Și s-a mai elucidat un mister!

Secretul 2: Bancnota ruptă


Succesul acestui truc, de a ”rupe” o bancnotă, este reprezentat de un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici!

Astfel, bancnotele sunt trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi rămân intacte. Chiar credeai că e magie pură?

Secretul 3: Levitaţia


Secretul acestui truc, care este extrem de cunoscut, stă în suportul ascuns ingenios. Magicienii stau într-o poziţie ce camuflează perfect scheletul construcţiei.

Acest suport e ascuns cu dibăcie prin hainele lor. Ai încercat și tu, de nenumărate ori, dar nu îți ieșeșea, nu?

Pag Anterioara1 din 2