Cum știi dacă ești BLESTEMAT și cum scapi de FARMECE

E normal ca în unele perioade ale vieții tale să treci peste o succesiune de întâmplări mai mult sau mai puțin nefaste, indiferent că e vorba de probleme în relații, probleme la locul de muncă sau în familie. Uneori însă e vorba de prea multe probleme care par să nu se mai oprească și atunci poate fi vorba de niște farmece.

   

Desigur, nu orice ghinion sau succesiune de probleme pot fi atribuite unui blestem, însă iată principalele semne:

– Ai probleme de sănătate fără a putea fi explicate;
– Ai ghinion în viața de zi cu zi, iar o zi din viața ta pare un film american de comedie, spre exemplu: pierzi lucruri importante, verși cafea pe șef la locul de muncă, nu reușești să iei note mari la examene pentru care ai învățat și multe alte ghinioane care par a nu mai fi coincidențe;
-Apar certuri în viața de cuplu din motive inexplicabile, iar partenerul nu pare să înțeleagă deloc ce vrei să îi transmiți, oricât de diplomat ai fi tu.

Nu este foarte complicat să scapi de farmece minore. Iată câteva modalități de a o face:

1. Îți iei o amuletă protectoare
Cuvântul „amulet” provine din cuvântul latin amulētum și înseamnă «un obiect care protejează o persoană de probleme»
Amuleta este un obiect care are puterea magică de a-și proteja titularul – a-l proteja în general, fie pentru a-l proteja de niște lucruri specifice.

Amuletele pot fi pietre prețioase, în special pietre gravate, statui, monede, desene, pandantive, inele, părți din plante, părți din animale și chiar cuvinte scrise sub forma unei vrăji magice sau incantații pentru a respinge răul. Deci, indiferent de forma pe care o alegi, o amuletă poate ține răul la distanță.

2. O baie purificatoare
Probabil te simți în general ca nou după o baie fierbinte, Ei bine, o astfel de baie te poate ajuta să înlături și farmecele. Trebuie însă să folosești niște ierburi cunoscute pentru proprietățile lor: busuioc, patchouli, anason, pelin. Pune aceste ierburi în cadă înainte de baie și aprinde niște lumânări albe. Te vei curăța de toate problemele.

3. Concentrează-te pe energia pozitivă
E bine știut că magia neagră se bazează și își ia puterea din energiile negative. Așa că ce modalitate mai bună să o combați să fie decât energia pozitivă. Odată ce începi să ai probleme, starea ta de spirit este la pământ și te simți foarte trist și demoralizat. Asta va face mai ușoară apariția altor probleme, părând că se formează un lanț fără sfârșit. Poate ai mai auzit că râsul vindecă. Ei bine, ar trebui să știi că este adevărat. Înconjoară-te cu oameni dragi și râzi cât mai mult, fă lucruri care îți plac și nu te lăsa demoralizat !

4. Cere ajutor, dacă te simți copleșit
Dacă ai încercat chiar totul și totuși îți merge și te simți din ce în ce mai rău, nu ezita să ceri ajutorul cuiva specializat. Poate fi vorba de un preot, o vrăjitoare, un maestru al meditației sau chiar un psiholog care se poate folosi de tehnici precum hipnoza.