Cum se schimbă viața unui bărbat după CĂSĂTORIE! A 5-a imagine e GENIALĂ!

Știm cu toții că, odată căsătoriți, viețile oamenilor se schimbă. N-au cum să mai fie atât de independenți pe când erau singuri, mai ales când un copil se află pe drum. Responsabilități, planuri, recalculări financiare, toate astea vin din momentul în care ai spus ”Da”.

   

Exact ca-n imaginile de mai jos:

Nu mai pleci singur în concediu, vei avea la pachet una bucată nevastă și copil. De-acum va trebui să împarți bugetul familiei în cât mai multe direcții eficiente

Bagajele se adună și ești nevoit să cari toată casa după tine, dat fiind faptu că ai un copil


Mergeai la sală și agățai tipe, flirtai și te bucurai că nu ești „legat”. Acum ai legată de gât lista de cumpărături cu scutece, mâncare, lapte praf, fructe, chestii extrem de sănătoase.

Dacă înainte mâncai ce apucai pe unde apucai și aveai o singură tigaie în casă, iar în frigider bătea vântul, acum ai tot ce vrei și tot felul de oale cu care nu știi la ce sunt folosite

Nici dormitul nu mai e ce a fost. Patul nu mai e doar al tău și odată cu soția și copilul, în casa ta au intrat și animale, pentru că orice familie ”ca-n filme” trebuie să aibă un câine și o pisică, nu? Dormitorul tău arată ca o arcă a lui Noe, iar soția ta, chiar dacă nu știe, începe să devină un soi de ”inamic” undercover ce vrea să te invadeze.