Cum se înțelege, de fapt, mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva. Pe Andreea Marin o adora!

Lavinia Pîrva a devenit soția lui Ştefan Bănică Junior în urmă cu doi ani, când au decis să se căsătorească în mare secret după o relație destul de lungă. Pentru orice femeie este important să se înțeleagă cu soacra, iar carismatica artistă nu face excepție de la această “regulă nescrisă”. Mama celebrului cântăreț o adora pe fosta soție a fiului ei, Andreea Marin, iar de curând s-a aflat cum se înțelege, de fapt, cu actuala parteneră a acestuia.

   

Cum se înțelege, de fapt, mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva
Ștefan Bănică Jr. a devenit tătic pentru a treia oară la vârsta de 52 de ani, iar el și frumoasa lui soție sunt extrem de fericiți de când micuțul Alexandru a apărut în viețile lor. Ei sunt foarte discreți în legătură cu povestea lor de dragoste și… preferă să o consume departe de ochii tuturor. De altfel, acesta este motivul pentru care, deși au trecut șase luni de când s-a născut fiul lor, nu i-au arătat încă fața.

Ei bine, nu au reușit să păstreze tot ce se întâmplă în viața privată secret… Astfel, Lavinia Pîrva și soacra ei au fost văzute de multe ori împreună și se înțeleg de minune, potrivit spynews.ro.

Sanda Vlad-Liteanu, mama lui Ștefan Bănică Junior, petrece destul de mult timp cu nora ei… a treia. Și cu a doua, mama cântărețului a avut o relație apropiată – Andreea Marin a văzut-o ca pe a doua mamă. În ianuarie 2006, vedeta s-a măritat cu Ștefan Bănică Jr, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret
Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Soția lui Ștefan Bănică a născut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a fost numit Alexandru Bănică, iar prenumele nu a fost ales la întâmplare.