Cum să cureţi tastatura calculatorului în 30 de secunde

Astazi vom vorbi despre cum cureti rapid si eficient tastatura si aparatele electrice.

   

Asa cum stim cu totii, aparatura electronica si electrocasnica are nevoie de atentie sporita atunci cand le curatam. In cele mai multe cazuri nu putem folosi apa sau detergenti, deorece riscam un scurtcircuit, oxidarea anumitor contacte electronice sau sa stricam ecranele sensibile.
Noi am gasit o solutie practica si amuzanta ca sa cureti rapid si eficient tastatura si aparatele electrice.

Plastilina MAGIC CLEAN PUTTY se pune pe tastatura, se lasa sa actioneze putin (ca in filmuletul de mai jos) si se scoate impreuna cu firmiturile, parul, praful dintre taste.

Plastilina este un produs uimitor pentru curatarea tastaturii, unde stim cu totii ca intra praf, scame si tot felul de resturi care sunt aproape imposibil de scos. Se pune pe tastatura, se lasa sa actioneze si apoi se scoate impreuna cu toate impuritatile.

Bonus: cand cureti rapid si eficient tastatura si aparatele electrice, plastilina nu lasa urme unsuroase. In plus, plastilina dezinfecteaza si parfumeaza suprafata pe care a fost pusa.

Aceasta plastilina pentru curatat este potrivita pentru orice aparat electrocasnic, jucarie, aparat electronic si orice alt obiect, inclusiv in masina.


Specificatii ale plastilinei de curatat:
– confectionata din silicon, material non-toxic;
– un compus de curatare conceput pentru a patrunde in toate fisurile si crapaturile de pe orice dispozitiv;
– eficienta la indepartarea 99,99% din particule nocive care traiesc pe suprafete;
– absoarbe murdaria si praful;
– distractiva si usor de folosit, de nenumarate ori;
– ideala pentru tastatura laptop si desktop;