Cum s-au fotografiat Vulpița și Viorel Stegaru în curtea noii sale case

Vulpița și Viorel Stegaru stârnesc controverse peste controverse. Cei doi soți s-au lăsat fotografiați într-o ipostază mai puțin cunoscută în curtea noii lor case.

   

Cum s-au fotografiat soții Stegaru


Vulpița și Viorel Stegaru s-au mutat la țară, la Buzău, dar se pare că duc o viață liniștită în noua lor casă. Cei doi soți au vrut să scape atât de agitația din Capitală, cât și de agitație din Blăgești. Viorel și Vulpița nu au mai putut să ducă o viață liniștită din cauza socrilor, mai ales că erau huiduți și criticați peste tot de vecini și de oamenii care îi cunoșteau.

Locuința pe care au primit-o la Buzău nu este cea mai comodă locuință și ncii cea mai modernă, însă, cei doi par să fie extrem de mulțumiți și nu duc lipăs de nimic, nici măcar de figurile din Capitală.

Vulpița s-a schimbat enorm de mult după ce a plecat din Capitală și odată cu mutarea în noua locuință alături de Viorel. Fosta vedetă a Antenei 1 pare să nu mai neglijeze treburile casnice. Mai mult, pare să își ia sarcinile destul de serios.

Vulpița a postat o fotografie, pe contul personal de Instagram, în care arată oamenilor că nu îi este deloc rușine să arate că spală hainele la mână. Mai mult, mașina de spălat pe care oa re nu este nici cea mai nouă și nici mai performantă.

Cum au reacționat internauții
Fotografia Veronicăi a stârnit valuri de reacții din partea internauților. Mulți au îndemnat-o să fie fată de casă, iar multe gospodine i-au spus că nu este nicio rușine să spele hainele la mână, atâta timp cât este gospodină.