Cum s-a schimbat viața Vioricăi Dăncilă de când nu mai este liderul PSD: ”Acum am mai mult timp liber. Îmi place să…”

Viorica Dăncilă s-a luptat cu Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2019, însă a trebuit să își recunoască înfrângerea. Ulterior, fostul premier al României a renunțat și la șefia PSD, numai că o astfel de schimbare aduce cu ea și… satisfacții personale incontestabile.

   

”Un sfârșit e un început”, ar putea spune Viorica Dăncilă, chiar dacă nu mai coordonează, acum, Partidul Social Democrat. Însă pierderea cele mai înalte funcții din partid – dar fostul premier Viorica Dăncilă se va întoarce la conducerea organizației de femei a PSD – are și un mare avantaj, spune Viorica Dăncilă. Mai mult timp liber, mai multă atenție acordată familiei, un contact reconfortant cu oamenii. Viorica Dăncilă a recurs și la o schimbare de look, prinzându-și părul în ”coadă” și renunțând la celebrul coc.

„Am fost mereu om normal! Normalitate să mergi în mall, am discutat cu oamenii, îmi place să stau între oameni. Acum am mai mult timp liber!”, a declarat Viorica Dăncilă atunci când a fost întrebată cum i s-a schimbat viața după ce a demisionat din funcția de președinte PSD.